Om oss

Årebyggarna etablerades 1977 och är ett av Åres äldsta byggföretag.

Årebyggarna tillhör Attacus Invest AB som är koncernmoder för Attacusgruppen  och som tillsammans har 400 anställda och omsätter ca 600 miljoner. Moderbolaget är centraladmnistration som betjänar Attacausgruppens företag.

Attacusgruppen består av sju offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Dels kompletterar vi varandra i olika byggprojekt, dels anlitas vårt kunnande och våra resurser flitigt av andra byggare och beställare

Årebyggarna utför dom flesta typer av byggentreprenader i Västjämtland och har en separat avdelning för skadeservice som har avtal med alla stora försäkringsbolag.  Kontakta oss för offert eller möte!

Om du som privatperson eller företagare funderar på ett projekt kontakta oss gärna för rådgivnig eller projektering. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att utifrån dina förutsättningar göra rätt förarbete för ett lyckat resultat.

Vad kan vi?

  • Badrumsrenovering i en bostadsrättsförening. Vi sköter allt från ritningar till individuella materialval och hela entreprenaden. Få aktörer betyder lägre kostnader och arbetsinsatsen för alla inblandade såsom styrelse och bostadsrättsinnehavare blir mycket effektiv.

 

  • Om och tillbyggnad av affärslokaler och restauranger. Vi engagerar oss i byggprocessen i ett tidigt skede, helst innan eller i samband med projekteringen och blir en samarbetspartner genom hela processen exempel på detta, Restaurang Hyddan och Wersens bar.

 

  • Privata villor och bostadsrätter. Vi samarbetar med handplockade och rutinerade underentreprenörer som tillsammans med våra snickare och projektledning utför ny-, om – och tillbyggnader av hög kvalitet.